Екипът на bTV Новините е в трескава подготовка за изборния маратон

...
Екипът на bTV Новините е в трескава подготовка за изборния маратон
Коментари Харесай

В изборния ден: 17 часа ефир по bTV - гледайте всичко най-важно за вота

Екипът на bTV Новините е в трескава подготовка за изборния маратон през утрешния ден.

Изнесено студио от Триъгълника на властта и 17-часова стратегия. 

Първите часове от вота ще посрещнат Веселина Петракиева и Жени Марчева, които ще водят специфичното изборно издание на " Тази неделя ".

Златимир Йочев и Ванина Недкова ще събират първите реакции на политиците след оповестяването на резултатите

“Най-голямото предизвикателство постоянно е да бъдем там, където е най-любопитно, където нещо е прикрито. Ние да го намерим и да го покажем на феновете ”, съобщи Веселина Петракиева, основен редактор " Новини " на bTV Media Group и водещ на " Парламент 49: Време за избор ".

Веселина Петракиева, основен редактор Новини на bTV Media Group

“Предизвикателството за нас е да бъдем справедливи, бързи, точни, безусловно безпристрастни в това, което демонстрираме на нашите фенове ”, сподели Жени Марчева, водещ на " Тази събота " и " Парламент 49: Време за избор ". 

Жени Марчева, водещ на Тази събота

“Най-голямото предизвикателство за един продуцент е да намерения за всеки малък подробност, който може да се появи ”, добави Валерия Чанкова, продуцент " bTV Новините " и " Парламент 49: Време за избор ".

Валерия Чанкова, продуцент bTV Новините

Със особено издание ще бъде и “Лице в лице ”, а в главното ни студио прогнози и мнения събират Светослав Иванов и Мария Цънцарова.

“Цели 420 минути ще сме дружно, това е доста време и значимо да бъде забавно, да бъде непосредствено като метод на водене ”, съобщи Светослав Иванов, водещ на " 120 минути " и студио " Парламент 49: Време за избор ".

Светослав Иванов, водещ на 120 минути

“Това е ден, в който всички ние боравим с извънредно доста информация по разнообразни тематики и е доста значимо през нашите въпроси да опростим всичко, да можем да го обобщим за феновете ”, съобщи Мария Цънцарова, водещ на " Тази неделя " и студио " Парламент 49: Време за избор ".

Мария Цънцарова, водещ на Тази неделя

Големият поток от информацията през целия ден обобщават и сътрудниците от уеб отдела на bTV Новините.

“Ние ще подчертаваме доста на наличието, което е бекстейдж, ще имаме няколко онлайн репортажа. Ще заложим напълно на наличието, което развиваме в обществените мрежи ”, сподели Владислава Лазарова, основен редактор " Уеб наличие " на bTV Media Group.

Владислава Лазарова, основен редактор Уеб наличие

“Екипите на “Актуални излъчвания ”, на “Новините ” и на уеб са в цялостната си мотивация и този път да създадем същински избирателен театър ”, сподели Искра Владимирова, основен редактор " Актуални излъчвания " на bTV Media Group.

Искра Владимирова, основен редактор Актуални излъчвания на bTV Media Group

“Работата ни е екипна и за това желая да благодаря на всички зад кадър. Преди всичко желая да благодаря на феновете за най-високата им оценка тяхното доверие ”, съобщи Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV Media Group.

Антон Хекимян, шеф Новини, настоящи излъчвания и спорт на bTV Media Group

Очакваме ви на следващия ден заран от 6:50 часа да проследим дружно изборния ден на всички bTV платформи.  

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР